• تاریخ انتشار : 1393/09/06 - 12:13
  • بازدید : 2224
  • تعداد بازدید : 70
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

برگزاري سمينار و كارگاه سونوگرافي در بلوكهاي عصبي

سمينار و كارگاه سونوگرافي در بلوكهاي عصبي ششم و هفتم آذر ماه در مركز اختر برگزار مي گردد.به گفته دبير علمي سمينار جناب آقاي دكتر هاشمي هدف اصلي از برگزاري اين كارگاه بحث آموزش بهتر سونوگرافي براي فلوشيپ هاي درد و متخصصان بيهوشي مي باشد

سمینار بلوک عصبی.pdf
     دکتر مسعود هاشمی مدیر برنامه آموزش فلوشیپ درد دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی/رئیس بخش درد بیمارستان اختر از برگزاری دومین سمینار بلوک اعصاب محیطی با هدایت سونوگرافی و دومین کارگاه علمی آموزشی بلوک های عصبی تحت سونوگرافی ششم و هفتم  آذرماه در بیمارستان اختر خبر داد.دکتر مسعود هاشمی دبیر علمی این همایش ضمن اعلام این خبر گفت: هدف اصلی این سمینار بحث آموزش بهتر سونوگرافی بر ای فلوشیپ های درد و متخصصان بیهوشی است .
دبیر علمی این سمینار با ذکر این مطلب که امروزه سونوگرافی یکی از مهمترین بحث های علمی  روز در دنیا است گفت: سونوگرافی به عنوان وسیله ای بی ضرر و با دقت بالا در درمان و تشخیص بیماری بکار می رود و انجام سونوگرافی در درمان و تشخصیص بسیاری از بیماریها موثر است و در آینده ای نه چندان دور باید دستگاه سونوگرافی همانند گوشی پزشکی برای دانشجویان رشته های پزشکی قابل دسترس باشدولازم است تمامی دانشجویان پزشکی با کاربرد آن آشنا باشند.
وی در ادامه سخنان خود افزود: انجام سونو گرافی، امنیت درمان را بالاتر می برد و ریسک بیماران را به حداقل می رساند و کسانی که در حوزه درد فعالیت می کنند لازم است کارهای مربوط به کنترل درد را با سونوگرافی انجام دهند.
دکتر هاشمی با اشاره به پیشرفت های دوره فوق تخصصی درد شناسی در ایران گفت: در گذشته بسیاری از درمانهای کنترل درد بصورت سنتی، چشم بسته و یا با سی تی اسکن و یا فلوروسکوپی انجام می شد و انجام این نوع جراحی ها بصورت چشم بسته، آسیب فراوانی به بیماران می رساند و احتمال آسیب به شریان عروق و عصب وجود داشت. در انجام فلوروسکوپی و سی تی اسکن نیز صرف نظر ازصرف هزینه و زمان فراوان، عارضه های ناشی از اشعه برای بیماران وجود داشت؛ در حال حاضر انجام سونوگرافی بسیاری از این مشکلات را مرتفع کرده است و همچنین عوارض به بافت خاص و عناصر حیاتی را به حداقل رسانده است .
دبیر علمی همایش با یادآوری مزایای استفاده از سونوگرافی در درمان درد، که باعث شده این علم در دنیا مورد توجه قرار بگیرد اضافه کرد:  یادگیری کاربرد سونوگرافی برای فلوشیپ های درد، متخصصان طب فیزیکی، جراحی اعصاب و سایر کسانی که در درمان و تشخیص نیاز به بلوک عصبی داشته باشند ضروری است.
این عضو هیات علمی با بیان این مطلب که امسال دومین سالی است که این سمینار بین المللی با هدایت سونوگرافی، زیر نظر گروه بیهوشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، کلینیک درد بیمارستان اختر، انجمن بررسی و مطالعه درد در ایران و سایر انجمن های مرتبط با درد در کشورمان برگزارمی شود افزود: میهمانان و مدرسانی از کشور امریکا ، آلمان و هندوستان به ارائه آخرین دستاوردها و پژوهشهای علمی در این حوزه می پردازند.
دکترهاشمی، دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را پیشگام در برگزاری این قبیل  سمینارها عنوان کرد که می تواند سطح علمی و کیفی دانش را ارتقا دهد وگفت: در حال حاضر کلینیک درد بیمارستان اختر ازمراکز درمانی دانشگاه است و یکی از کامل ترین و پر مراجعه ترین کلینیکهای درد کشور است.
مسئول کلینیک درد بیمارستان اختر همچنین از برگزاری کارگاه عملی و ویدئو کنفرانس در این سمینار خبر داد و گفت: در این کارگاه عمل جراحی  به صورت زنده توسط اساتید انجام می شود و  همزمان به صورت ویدئو کنفرانس برای جراحان و متخصصان شرکت کننده پخش می شود و دربخش عملی این سمینار آزمایشات بر روی مدل با نظارت اساتید توسط شرکت کنندگان انجام می شود.
دکتر هاشمی در خاتمه سخنان خود اظهار امیدواری کرد که با حفط، ارتقا و دراختیار گرفتن تکنولوژی سونوگرافی در درمان موثر تر بیماران خدمات شایانی را درحوزه درمان به بیماران ارائه کنیم . گفتنی است این سمینار  دو روزه که ششم و هفتم  آذرماه در بیمارستان اختر برگزارمی شود دارای 10 امتیاز بازآموزی برای تمامی مشمولان آموزش مداوم است.
  • گروه خبری :
  • کد خبر : 15243
کلید واژه
×

اطلاعات "Enter"فشار دادن

تنظیمات قالب